16 de gen. 2013

Escrit per Unknown a les 13:09 | No hi ha comentaris

Demà


Demà torno a la rutina després de set mesos. Posar el despertador. Tornar a portar rellotge. Recordar carregar els dos mòbils. El trànsit. Fer bona cara. Mails i trucades. Esperar l'Agost. I sobretot pensar amb tu.

10 de gen. 2013

Escrit per Unknown a les 13:26 | 1 comentari

Feliç 2013!!!

Ja han passat les festes i La casa de les Pedretes torna a estar activa, això si, aviat torno a la feina després de gairebé sis mesos de baixa per maternitat i toca organitzar moltes coses, així que La casa de Pedretes no estarà tan activa com últimament.

Gràcies a les meves cunyades que em van fer un tour per Gràcia per ensenyar-me els nous locals oberts i els de sempre, avui us faig una selecció de tres d'ells.

Si esteu per Gràcia amb nens i busqueu la típica granja de barri per fer una xocolata calenta i sobretot que no molestin els crits dels nens a ningú, heu d'anar a la Nena, xocolateria granja on podreu degustar un xupito de xocolata calenta mentre jugueu al parxís amb la canalla.


                                       

Sabeu aquells negocis de tota la vida que amb el pas del temps hem oblidat i que de sobte algú recorda i modernitza, doncs això és Granel, una botiga amb l'escènica de sempre i un disseny fresc i renovat. 


Aquells sacs plens de llegums en els que de petits havíem introduit la mà d'amagat del botiguer només pel plaer del tacte, ara han quedat substituIts per uns dispensadors a la paret, ara el joc consisteix en que no et caigui res a terra. 


Granel ofereix productes de procedència ecològica, natural o de petit productor. La botiga 
encerta amb els colors corporatius, us faran sentir comfortables i estic segura que acabareu comprant algun arròs deshidratat. 




I per acabar, pels amants de la fotografia us presento Nostàlgic. aquí trobareu una gran mostra de càmeres analògiques, llibres, polaroids i d'altres gadgets. Nostàlgic és una botiga que no us podeu perdre, val la pena entrar encara que sigui per saludar a la Sara i al Miguel Angel. 





Aquest és el penjoll de Nostàlgic que em van portar els  Reis!! Ara em falta escollir les fotos que posaré a dins. 

Espero que si aneu per Gràcia o per qualsevol altre barri i descobriu alguna botiga m'ho feu saber! Que tingeu un Bon any! Salut i amor, que la resta segur que arriba d'una manera o un altre.