24 de des. 2012

Escrit per Unknown a les 0:30 | 1 comentari

M'encanta!

                                             
Mai us heu enamorat d'aquell moble de la casa de la Lídia de la serie d'Infidels? O dels quadres que tenia el Roger al seu loft de Porca Misèria? algun "Pongo" d'alguna sèrie de la tele? 

Doncs ara teniu a Gràcia un outlet amb l'Atrezzo d'algunes sèries de televisió tan conegudes com VentdelPlà, Temps de Silenci o Infidels, (i d'altres com 90-60-90 o 700 euros).  

Hi podeu trobar de tot, només heu de remenar com a tots els outlets. No hi podeu anar amb pressa.

La botiga M'encanta!, està situada al C/ Penedès 11

*No em van deixar fer fotos a l'Interior així que haureu d'anar-hi.


20 de des. 2012

Escrit per Unknown a les 1:33 | 2 comments

Les bosses de la Júlia!





Feia temps que em dedicava a cosir per les amigues que esperaven un nen, i quan em van dir que estava embarassada, el meu cap van començar a sortir imatges de totes les coses que volia fer.

Quan vaig saber que seria una nena, em vaig tornar boja i la casa es va omplir de teles de floretes, i la llibreta on anoto els projectes i els materials que necessito treia fum.

Avui us presento les bosses de la Júlia. Em vaig obsessionar en tenir una bossa per cada muda que em demanaven a l'hospital, i que cada bossa tingues un motiu especial. A veure si us agraden.


18 de des. 2012

Escrit per Unknown a les 1:00 | No hi ha comentaris

Petit Armari


Potser ja coneixeu aquesta botiga, jo fa temps que sempre que puc m'escapo per perdrem i xafardejar. Situada al centre de Barcelona, al carrer València núm. 275, oberta des del 2010 és la segona botiga que tenen a Barcelona, podreu trobar marques com Bonton, Babe&Tess, Bellerose, Zef entre d'altres.

El local té 200 metres quadrats, distribuïts en una planta rectangular i diàfana. L'Estela és la propietària i responsable del disseny interior que recorda, gràcies a la tipologia de l'espai i l'elecció dels materials escollits, als lofts de la ciutat de NY que tantes vegades hem vist al cinema.  

Si us deixeu perdre per aquesta botiga pregunteu per la secció d'outlet, amb descomptes de fins el 50%.









petitarmari.com

16 de des. 2012

Escrit per Unknown a les 11:47 | No hi ha comentaris

Caramels!!






Ahir va ser un dia tant gratificant i ple d'emocions, un dia comparable a quan eres petita i la mare al entrar a la botiga de llaminadures et deia: Agafa el que vulguis! Recordeu aquella sensació de bloqueig al veure tantes coses bones?, no sabies ni per on començar i tenies por de que s'acabes el temps. Doncs ahir va ser un dia ple de caramels. 

Primer vam començar  esmorzant a la Mistral, parada necessària per agafar forces amb els seus mini-croissants d'eliciosos. Després puntualment a l'hora prevista de l'obertura, estàvem al Festivalet. Ja us podeu imaginar com estava de gent. Un cop dins ha estat un plaer degustant tots els "bombons" que presentaven aquest any. M'hagués quedat tot el matí però la meva filla petita em reclamava per menjar. Però ja us aniré presentant tot el que hem comprat i faré un recull de les millors imatges. 

Després vam anar a la Bohème d'Hiver, mercat de la creativitat, a la Casa de la Caritat. No tenia ni idea de que existia aquest mercat i que coincidia amb el Festivalet. Un mercat on no tots els participants són ben bé artistes però hi tenen algunes joies. El lloc realment era més tranquil i romàntic que el Festivalet, i podies observar amb més tranquilitat la gent que exposava. 


I per acabar, vam anar a la galeria El bigote sel Sr. Smith, on hi havia un altre mercat d'artesans. Aquest encara més reduït però amb un parell de creatius per seguir, i ja que estàvem al barri, hem conegut un galeria d'art multi-disciplinar, fan moltes activitats no us perdeu la seva web. 

Un dia d'allò més productiu, i encara pel camí he pogut seleccionar un parell de botigues. Així que amb un dia ja tinc material suficient per uns quants posts!


13 de des. 2012

Escrit per Unknown a les 12:10 | 1 comentari

Lotta!!








Avui us presento una botiga al cor de l'Eixample, situada a la cantonada de la meva infància. Pippi Langstrump, adorada per la propietària des de ben petita, dona nom a la botiga; Lotta. Un espai petit però que gràcies a la col·locació dels objectes seleccionats amb molta cura, el fan d'allò més acollidor. 

Trobareu tot de primeres marques internacionals, com Kids case entre d'altres. Però la marca de roba que vaig descobrir en aquesta botiga i no us podeu perdre és onemoreinthefamily. Han presentat col·lecció per primera vegada aquest hivern, els colors i teixits són preciosos i el patronatge és original. Ja tinc ganes de tocar la col·lecció d'estiu, de moment la podeu veure al seu web. 




10 de des. 2012


Atenció!! Avui han començat les inscripcions als tallers organitzats pel Centre Cívic Sagrada Família. Aquest matí realment hi havia molt poca gent així que si esteu interessats no us tingueu por per les cues, el personal és molt eficient i van realment ràpid.

Aquest trimestre m'he apuntat a Gimnàstica hipopressiva amb una amiga, un taller organitzat pel RAP Barcelona, a veure si ens posem en forma per l'estiu. 


No us podeu perdre els tallers especialitzats per infants, estic desitjant provar algun amb la Júlia, com el de Ioga per infants, però esperarem al proper trimestre que sigui una mica més gran.


Escrit per Unknown a les 8:31 | No hi ha comentaris

Festivalet!!


Aquest any si que no hi faltaré. Em fa molta il·lusió anar i descobrir nous creatius que encara que els segueixis per internet, poder parlar-hi i tocar sempre fa més gràcia.



Així que no us ho perdeu!! Per mirar els participants podeu mirar la web.

I després de xafardejar i comprar alguna coseta provarem un lukumas!!

4 de des. 2012

Escrit per Unknown a les 11:11 | No hi ha comentaris

Ferran



 


Encara que feia temps que tenia el bloc una mica oblidat, no us penseu que he deixat de pensar en projectes. 
Avui us presento una de les botigues que fa temps que em té el cor robat. És una floristeria amb un encant especial gràcies a les mans expertes del seu propietari, que fa del lloc un autentic oasis enmig del carrer València. 
Ara que s'apropa el nadal més que mai no us podeu perdre aquesta botiga on trobareu tot tipus de decoració nadalenca que segur donarà un toc sofisticat a la vostra casa. 


C/València 263

934872604

3 de des. 2012

Escrit per Unknown a les 2:36 | 1 comentari

Ho faràs molt bé!!!!


Potser serà per la simplicitat d'aquest vídeo o perquè encara tinc molt recent el naixement de la Júlia, però m'agrada tant que no puc deixar de compartir-lo amb vosaltres.
Escrit per Unknown a les 2:19 | No hi ha comentaris

Júlia



Tornem a casa per Nadal, com totes les coses bones. L'olor de l'avet, les nadales, els torrons...però aquest any amb la il·lusió renovada per l'arribada de la meva primera filla, la Júlia.