16 de des. 2012

Escrit per Unknown a les 11:47 | No hi ha comentaris

Caramels!!






Ahir va ser un dia tant gratificant i ple d'emocions, un dia comparable a quan eres petita i la mare al entrar a la botiga de llaminadures et deia: Agafa el que vulguis! Recordeu aquella sensació de bloqueig al veure tantes coses bones?, no sabies ni per on començar i tenies por de que s'acabes el temps. Doncs ahir va ser un dia ple de caramels. 

Primer vam començar  esmorzant a la Mistral, parada necessària per agafar forces amb els seus mini-croissants d'eliciosos. Després puntualment a l'hora prevista de l'obertura, estàvem al Festivalet. Ja us podeu imaginar com estava de gent. Un cop dins ha estat un plaer degustant tots els "bombons" que presentaven aquest any. M'hagués quedat tot el matí però la meva filla petita em reclamava per menjar. Però ja us aniré presentant tot el que hem comprat i faré un recull de les millors imatges. 

Després vam anar a la Bohème d'Hiver, mercat de la creativitat, a la Casa de la Caritat. No tenia ni idea de que existia aquest mercat i que coincidia amb el Festivalet. Un mercat on no tots els participants són ben bé artistes però hi tenen algunes joies. El lloc realment era més tranquil i romàntic que el Festivalet, i podies observar amb més tranquilitat la gent que exposava. 


I per acabar, vam anar a la galeria El bigote sel Sr. Smith, on hi havia un altre mercat d'artesans. Aquest encara més reduït però amb un parell de creatius per seguir, i ja que estàvem al barri, hem conegut un galeria d'art multi-disciplinar, fan moltes activitats no us perdeu la seva web. 

Un dia d'allò més productiu, i encara pel camí he pogut seleccionar un parell de botigues. Així que amb un dia ja tinc material suficient per uns quants posts!