20 de juny 2010

Escrit per Unknown a les 11:47 | 2 comments

Fonteta



Al poble de Fonteta, un dia d'estiu vam trobar un d'aquells racons de món que t'omplen el cor. Fabriquen tot tipus de mobiliari a mida, a partir de fustes d'antics magatzems i peces que recuperen de descarregades de mobles.

L'essència sense cap dubte són els seus propietaris, professors d'institut retirats que un dia van decidir fer un gir a la seva vida i començar a explotar la seva vessant artística. Saben escoltar i reflexen en el mobiliari les exigències del client. Que no us faci mandra desviar el cotxe, perque estic segura que us agradarà i qui sap, potser sortiu amb una taula encarregada com jo.

11 de juny 2010

Escrit per Unknown a les 4:21 | 3 comments

Botons


Amb 29 anys, i el peu fotut, he decidit començar a cosir. Inspirada per un munt de planes web i tutorials, he decidit comprar una màquina de cosir. Però fins que no aconsegueixi trobar algun model no massa complicat, vaig fent de les meves amb les dues úniques agulles i tres fils que tinc.
L'altre dia, volia cosir tots els botons, que vaig rescatar de la pila de roba per llençar, en uns cartrons reciclats. Vaig aconseguir cosir sis, i al final li vaig donar la raó al barrut, era massa feina. Però el resultat és satisfactori, si estàs profundament avorrida és una manera de passar l'estona.